divendres, 26 de febrer del 2016

tomàquets de pera farcits de mozzarella

ENTREPANS

De fet això no està entre dues llesques de pa, està sobre d'una llesca de pa, però ho considerarem entrepà si us sembla. El tomàquet de pera és una varietat que ens anirà molt bé per fer aquesta recepta. Son més dolços i tenen una capa gruixuda de carn tocant la pell. Ens pot servir de sopar o d'esmorzar de diumenge. Animeu-vos a provar-ho. Si voleu teniu altres entrepans que serveixen de sopar o esmorzar potent: entrepà de llom, entrepà d'ou i escalivada, entrepà de salmó, entrepà d'alvocat o entrepà mallorquí.







INGREDIENTS:

2 llesques de pa

3 tomàquets de pera

1 mozzarella

6 fulles d'alfàbrega

6 olives negres d'Aragó

6 cullerades de cafè d'olivada

1 gra d'all

romaní o farigola seca

oli



Encendre el forn a 200º.

Partim els tomàquets de pera per la meitat en el sentit llarg del tomàquet. Els buidem de dins amb una cullera, els traiem les llavors. Un cop buits a dins hi posem 1 fulla d'alfàbrega, la cullerada petita d'olivada, un tros gruixut de mozzarella i damunt una oliva i un raig d'oli.

Tallem l'all per la meitat i untem les llesques de pa amb l'all, com si fessim pa amb tomàquet, rascant-lo contra la molla. Hi posem romaní o farigola trinxat i un rajolí d'oli.

Hi posem tres meitats de tomàquet sobre de cada llesca i les posem al forn a 200 º uns 7 minuts fins que veiem la mozzarella una mica torrada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada