dijous, 7 de març del 2013

sopa minestrone

AMB CULLERA

No em canso dels plats amb cullera. Hi ha dies que és l'única cosa que et vé de gust per sopar. Avui una sopa italiana, acompanyada de formatge ratllat que li dona un gust molt especial. Com sempre si us falta alguna verdura es pot fer igualment, no patiu. Us demano però, que encara que hi hagi alguna verdura que no us agradi feu l'esforç de posar-li totes les verdures, és possible que per separat no us la mengèssiu , però aquí que està tot barrejat passa molt millor. Que pesada que sóc!!






 INGREDIENTS:

1 porro

2 pastanagues

1 carbassó petit

1 ceba tendra petita

1 patata

1 branca d'api

1/4 de col

Formatge parmesà ratllat


Pelem les verdures i les tallem a trossos molt petits. Penseu de treure els tronxos de la col, poseu-hi només la part de la fulla. La part del tronxo és més indigesta.

Penseu a estirar una mica els fils de l'api, com si vulguèssiu pelar la part exterior i estireu els fils que s'en desprenen.

Poseu una olla al foc amb tota la verdura i la cobriu d'aigua. La verdura en farà una mica més d'aigua. Poseu-hi sal i quan bulli heu de comptar uns 20 minuts perquè estigui cuita.

Abans de servir-la tasteu el caldo, pot ser que li hagueu d'afegir una mica de sal.

Es serveix amb formatge parmesà ratllat per sobre.






2 comentaris:

  1. Mami, boníssima. A mi em passa el mateix, molts cops per sopar només vull sopa... i sempre, sempre, m'hi agrada molt el formatge, hi dóna un toc especial, com tu dius! Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Farem la lliga de la cullera i ens farem un carnet i tot!! Ja.ja.ja

    ResponElimina