dimecres, 20 de març del 2013

sopa d'arròs de dieta

ÉS MOLT TRIST

És molt trist, però la vida és així, hi ha moments que la nostra panxa ens diu que ens hem de cuidar i li hem de fer cas. I comencem i acabem per un plat d'arròs blanc, però podem fer algunes variacions que no ens faran desesperar. No renunciem a menjar bé encara que necessitem vigilar el que mengem.
L'arròs blanc es pot fer: amb un gra d'all per donar-hi gust; amb una mica de trossets de ceba i patata; amb trossos d'api, pastanaga i ceba... petites variacions que faran que no us avorriu.
Si realment voleu una dieta astringent penseu que és bàsic que l'arrós us el mengeu amb el seu caldo. El caldo és el que te la capacitat de restrenyir.






INGREDIENTS:

1 tassa d'arrós

1 pastanaga petita

1 tros de patata

1 tros de ceba

1/2 litre d'aigua

un raig d'oli

sal


Posem l'aigua en un pot al foc amb una mica de sal.

Pelem la patata, la ceba i la pastanaga. Tallem la pastanaga a trossos i aprofitem només un tros de ceba i de patata. Ho posem al pot.

Quan l'aigua bull hi tirem la tassa d'arrós i un rajolí d'oli.

Al cap de 20 minuts l'arròs ja estarà cuit. Apaguem el foc i ho passem pel turmix i obtindrem una boníssima sopa astringent per quan necessitem cuidar-nos. 



2 comentaris:

  1. No ho sabia això que el caldo fos el que restreny! Tinc la meva parella malalta, ja li faré beure tot, doncs!! ha ha ha. Petons

    ResponElimina
  2. Pensa que el menjar cura també! Un petó Marina i que es millori.

    ResponElimina