dijous, 10 de gener del 2013

botifarra amb escalivada

HEU PRINGAT?

Sou dels que heu pringat a la cuina aquests dies de festa? Li heu agafat al·lèrgia al davantal? No voleu passar a la cuina més de 10 minuts? D'acord, d'acord ja ho he entés. Toca una recepta de mandra, no passa res. També ens ho podem permetre de tant en tant. Ja sabeu que jo sóc partidària d'aquestes escalivades que venen fetes, ja envasades al buit, que siguin de les bones, no escatimeu ara. Trobo que serveixen de punt de partida per altres plats, com en aquest cas.
I si teniu ganes de fer escalivada heu de provar  l' escalivada express .





INGREDIENTS:

2 butifarres crues

1 paquet d'escalivada envasada al buit.

oli, sal i sucre

Engeguem el forn al màxim.

Netegem bé l'escalivada de pells negres que pugui tenir. La tallem a trossos petits. La posem en una plàtera d'anar al forn amb totes les verdures barrejades. Ho amanim amb una mica de sal, una mica de sucre i un bon raig d'oli.

Tallem les butifarres a trossos gruixuts i les fregim amb una mica d'oli.

Posem la plàtera al forn i l'abaixem fins a 150º. Ho deixem uns 7 minuts, ja n'hi haurà prou. Quan faltin dos minuts hi posem les butifarres a sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada