diumenge, 20 de gener del 2013

crumble de plàtan

POSTRES MADE IN ENGLAND

Es tracta d'un postre ràpid amb fruita. El resultat és boníssim i no costa de fer. Es pot fer amb multitud de fruites diferents: poma, pera, maduixes, prèssecs ... També en podeu fer barrejant fruites, això al vostre gust. Teniu altres postres que podeu fer amb platans : crepe de platan i xocolata , o pastís de plàtan. Aviat penjaré una recepta de plàtans amb café boníssima.







INGREDIENTS:

100 g de mantega

100 g de sucre

100 g de farina

3 plàtans

1 taronja


Engeguem el forn a 200º perquè s'escalfi.

Traiem la mantega de la nevera i la deixem almenys uns deu minuts perquè agafi la temperatura ambient i no estigui tan freda. Quan la notem tova podrem començar a treballar.

En un bol gran posem els ingredients: la farina, la mantega i el sucre. Els anem barrejant amb la punta dels dits, el que volem aconseguir és com unes molles de pasta, no volem que se'ns faci una bola ni volem una massa homogènia.

Untem una plàtera d'anar al forn amb mantega i a sobre hi posem els plàtans tallats amb el suc de la taronja, també hi podem posar una mica de pell ratllada de taronja que aromatitza molt. Si volguèssiu hi podríeu posar una mica de moscatell enlloc de suc de taronja, tot són idees.

Poseu les miques de la massa per sobre, sense massa ordre, només intentant que quedi ben repartit.

Ho posem al forn a 150º i ho deixem fins que ho veiem torrat de sobre, amb uns deu minuts n'hi haurà prou.

Ho podem servir tebi amb una mica de crema de llet per sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada