dissabte, 30 d’abril de 2011

maduixes al pebre

MADUIXES PER SORPRENDRE EL PERSONAL

Ara comencem a tenir maduixes i són boníssimes. A mi m'agraden de totes maneres, soles, amb suc de taronja, amb nata, amb iogurt, en un pastís, amb amanida...
Avui les farem calentes i en contrast ho acompanyarem amb un gelat de xocolata.












INGREDIENTS:

250 g de maduixes

1 cullerada petita de mantega

2 cullerades petites de sucre morè

mitja llimona

pebre de 5 colors

gelat de xocolata


Agafem les maduixes i les rentem bé. Els traiem la fulla verda i el tallem a rodanxes.

Posem una paella al foc i hi afegim la mantega i les maduixes. Ho amanim amb el sucre i amb un rajolí de suc de llimona perquè les maduixes es desfacin una mica i tot plegat agafi un gust més intens. Hi ratllem el pebre de cinc colors pel damunt. Millor que sigui pebre de 5 colors perquè és més aromàtic.

Servim primer el gelat de xocolata i les maduixes pel voltant.

1 comentari: