dimecres, 20 d’abril del 2011

coca amb patates i tomàquet

MENJARS EN 10 MINUTS

Això convé, no? Coses rapidetes i fàcils. Com sempre us dic ens fa falta tenir alguna cosa a la nevera i també al rebost. Està clar que fer menjar sense tenir menjar només ho fa la Mary Popins o Jesús, que no tenen res més en comú que aquesta habilitat. 







INGREDIENTS:
1 massa de pizza "finíssima" de Buitoni

1 patata

1 tomàquet gran o dos de petits

1 ceba petita

orenga

romaní

oli i sal

Aquest és un exemple de coca, però se'n poden fer d'altres, amb esbergínia i tomàquet, amb carbassó i ceba, amb pabrot i tomàquet, amb tomàquet i alls tendres, amb espinacs i ceba... del que vulgueu. La idea és fer una coca, no una pizza. Per tant no hi posarem mozzarella, però es pot jugar amb ingredients vegetals només o d'altres ingredients.

Engeguem el forn al màxim per escalfar-lo.

Mentrestant agafem la patata i la ceba i la pelem. Tallem el tomàquet, la ceba i la patata a xips ben primes. Ara seria un bon moment per estrenar l'artilugi que us proposo en el bloc. www.youtube.com/watch?v=ASsClxCQeWM

En una plàtera d'anar al forn hi posem la massa de la pizza ben estirada, deixant el paper vegetal que porta a sota, perquè no s'enganxi.

A sobre hi posem una fila de patates i una fila de tomàquet i ceba. Amanim les patates amb romaní, si en teniu de fresc aneu en compte perquè queda molt fort de gust, poseu-n'hi poc. A sobre del tomàquet i la ceba hi poseu l'oreenga. Ho amaniu tot amb una mica de sal, molt poqueta i un bon raig d'oli. A sobre del tomàquet hi posarem un polsim petit de sucre també.

Ho posem al forn al mig, ni a dalt ni a baix, amb la temperatura màxima, a 250º, 10 minuts i ja està.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada