dilluns, 20 d’octubre de 2014

rotllets de llenguado al forn

SENZILLESA

Que bonics aquests plats senzills, amb pocs ingredients que resulten bons! Amb un llenguado no gaire gros i 4 llagostins menjarem com a reis. Com sempre si teniu una peixateria de confiança heu d'aconseguir que us els facin els filets. Si voleu saber una altra manera de menjar el llenguado podeu mirar aquesta recepta llenguado meuniere.





INGREDIENTS

1 llenguado mitjà

4 llagostins

1 tomàquets madur

1 ceba petita

1 raig de vi blanc

herbes (romaní, farigola, orenga...)

oli

sal i pebre




Primer de tot encenem el forn a 180º perquè es vagi escalfant.

De cada costat del llenguado ens surten un parell de filets. Els salem i empebrem i els condimentem amb una mica d'herbes.

Pelem els llagostins i en posem un a la punta de cada filet. Els anem embolicant i enganxem el rotllet amb un escuradents.

Pelem la ceba i la tallem molt fina. Fem els tomàquets també a talls prims.

En una plàtera d'anar al forn hi col·loquem el tomàquet i la ceba a sota de tot i damunt els rotllets de llenguado. Ho amanim amb una mica d'oli i una rajolí de vi blanc.

Ho deixem 15 minuts al forn a 150º i apaguem el foc si ho veiem ja cuit. Si us sembla que la ceba encara es dura o que el llagostí encara es cru ho podeu deixar una mica més.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada