dijous, 2 d’octubre del 2014

patates enmascarades

EL CÀLCUL

Vaja! Ja has calculat malament i has posat massa patates a l'olla de bullir la verdura i te n'han quedat unes quantes. Doncs cap problema, això et servirà d'excusa per saltar-te el règim. Pots fer aquestes patates amb botifarra negra. Es diuen enmascarades perquè les olles quan abans es posaven al foc de llenya quedaven totes brutes del cul i si les tocaves de sota quedaves tot negre, tot enmascarat. Aquestes patates s'han embrutat de botifarra negra, mmm quina mala sort!







INGREDIENTS:


2 patates bullides (poden ser restes)

100 g de botifarra negra estreta

oli


Posem les patates bullides en un plat i les aixafem amb una forquilla.

Traiem la pell de la botifarra i la tallem a rodanxes.

Agafem una paella i hi posem una mica d'oli al fons. La deixem al foc i quan l'oli estigui calent hi posem els trossos de botifarra. Amb una forquilla de fusta l'anem aixafant perquè es desfaci.

Afegim les patates a la paella i abaixem el foc. Barregem la botifarra amb le patates i ho aixafem tot junt. Deixem que es torri d'un costat, ho tombem amb un plat com si fos una truita i ho torrem de l'altre costat.

Bon profit i a confesar-se després, pecadors!

5 comentaris:

  1. Se me hace la boca agua que ricas por dios!!
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. De vez en cuando hay que pecar, si no no tiene gracia la vida, ha,ha,ha!

      Elimina
  2. A mi m'agraden molt, les patates emmascarades. Sobretot, si la botifarra negra és de qualitat!

    ResponElimina
  3. I tant és veritat, ja que en mengem poques vegades que sigui bona! Un petó

    ResponElimina
  4. Quina pinta més bona. Ho he de fer a casa. Segur que serà un èxit!

    ResponElimina