dimarts, 12 d’agost del 2014

canalons de cranc

CURIÓS, NO?

Ho vaig descobrir en un programa de cuina. Explicaven que les barretes de cranc en realitat són una làmina contínua enrotllada. Això em va portar a provar de desenrotllar-la i convertir-la en un canaló. Costa una mica, és una mica delicat de fer, perquè es trenquen. Però aquí ho teniu. Farcits d'amanida russa, boníssims, van tenir molt d'èxit. És una manera original de menjar amanida russa, una presentació diferent. Queda un plat molt refrescant. Ja jo veieu! Aquest és el resultat de ser una espectadora habitual de programes de cuina! No hi puc fer més, és superior a mi, no me'n puc estar, ha, ha.






INGREDIENTS:

1 plat d'amanida russa

6 barretes de cranc


Deixem les barretes de cranc a temperatura ambient. Amb la punta d'un ganivet mirem d'aixecar la punta i l'anem desenganxant. Anem seguint fins a aconseguir tenir una làmina.

Un cop oberts els farcim de l'amanida russa. Hi podem afegir una mica de maionesa més per sobre.

1 comentari: