dimecres, 27 d’agost del 2014

raviolis d'escalivada i formatge de cabra amb cirerols

LA COSA NOSTRA

Resulta que aquí a Catalunya tenim un "pastificio", o sigui un obrador de pasta fresca que està a l'alçada de qualsevol que hi pugui haver a Itàlia. Es diuen "La cosa nostra", un nom ben adient. Fan una pasta boníssima i a més amb receptes catalanes. Com aquests raviolis farcits d'escalivada. Són boníssims. Amb una salsa ben senzilla teniu un primer plat suculent! Bon profit!







INGREDIENTS:

1 paquet de ravioli d'escalivada i formatge de cabra

12 tomàquets cirerols

6 fulles de sàlvia

2 cullerades de mantega

2 cullerades de cafè de sucre moreno

sal


Omplim una olla d'aigua i hi posen un grapat de sal. La posem al foc i quan bulli hi posem els raviolis el temps que indiqui l'envàs.

Posem la mantega en una paella i hi posem els tomàquets cirerols partits pel mig. Trinxem la sàlvia ben petita i l'afegim a la paella. Ho salem una mica i hi posem les cullerades de sucre i deixem que la salsa s'espesseixi una mica. 

Un cop cuita la pasta  l'escorrem i la posem a la paella amb una mica de suc de coure que hi vagi a parar accidentalment. Aquest suc ajudarà també a fer una mica la salsa. Ho barregem tot plegat encara amb la paella al foc, amb compte de no trencar la pasta i ho servim immediatament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada