dimarts, 5 d’agost del 2014

llagostins cruixents amb maionesa de curri

PLATS RÀPIDS

Ja us vaig dir que ara era el temps de comprar llagostins. Si encara en trobeu, podeu fer aquest plat que és molt ràpid, adequat per l'estiu que no volem passar gaire temps a la cuina.  Per acompanyar-lo una maionesa de curri, però si voleu hi podeu posar també porradell a la maionesa que li dona un toc molt fresquet. D'altres fritures ràpides, sense mirar calories si us plau!: rap a la romana, o tempura. Ho acompanyeu d'una amanida i així equilibreu el menú.







INGREDIENTS:

10 llagostins

1 ou

1 plat de pa ratllat

5 ametlles torrades

per la maionesa:

1 ou

1 polsim de sal

1 got d'oli de girasol

1 cullerada de postres de vinagre que no sigui de Mòdena

1 cullerada de cafè de curri


Agafem les ametlles i les piquem amb el ganivet o en un morter. Les volem a trossos petits, no fetes pols.

Pelem els llagostins, si voleu podeu pelar la cua i deixar el cap sencer, si no deixeu les cues pelades soles.

Fem la maionesa i hi afegim després el curri.

Batem l'ou amb una mica de sal i hi passem els llagostins per dins. Posem el pa ratllat i les ametlles a trossos en un altre plat i hi arrebossem els llagostins.

Posem una paella al foc amb oli abundant. Quan l'oli sigui ben calent, practicament estigui a punt de fumejar, hi posem els llagostins i els fem d'un costat i de l'altre.

Els servim acompanyats de la maionesa i una amanida verda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada