diumenge, 9 de febrer del 2014

barra rústica amb pernil dolç

JA TOCA

Trobo que ja toca un entrepà. Ja sabeu que de tant en tant us en poso. M'agraden els entrepans complerts, els que no només porten proteïnes, sinó que van acompanyats de vegetals. Poden ser un bon sopar d'un diumenge o d'un dissabte a la nit abans de veure una peli.
En aquest cas el fem amb un pernil dolç tallat gruixut, que li dona una textura de carn, de lacon. La salsa que l'acompanya és una maionesa amb mostassa ancienne, salsa que també podreu trobar a patates amb maionesa de mostassa.





INGREDIENTS:

1 barra rústica de quart

2 talls de pernil dolç gruixuts

fulles d'enciam llarg

4 cullerades de maionesa

1 cullerada de mostassa ancienne  ( la de les boletes)


Barregem la maionesa amb la mostassa fins que ens quedi ben amalgamada.

Tallem la barra pel mig, o el tros que vulguem.

Obrim el pa i l'untem amb la salsa. A sobre hi posem les fulles d'enciam i el tall de pernil dolç.

2 comentaris:

  1. Has canviat un xic la cara del teu blog? I busques micromecenatge pel llibre? Quantes novetats veig avui, Núria, a més de l'entrepà, bo i sa! Petons

    ResponElimina
  2. Ja ho veus Marina estic "on fire"!! Després de tota aquesta correspondència ja ens podriem coneixer, no? A veure si quedem un dia que ja en tinc ganes! Un petó i quedem , ho dic en serio!

    ResponElimina