dijous, 24 de febrer del 2011

filet de gall dindi al forn

CARNS CAIGUDES EN DESGRÀCIA

Hi ha carns que estan com en desgràcia, no sabem com fer-les. Aquest és el cas del gall dindi, clar com que nosaltres no tenim el dia de Acción de Gracias no sabem quan fer-lo.

Doncs bé, resulta que el gall dindi a part de ser una carn que surt molt bé de preu és molt sana. Té molt poc greix i és molt adequada per fer dieta. El pit de gall dindi el podem demanar tallat molt prim i fer-lo rebossat, i també el podem demanar tallat no tan prim i fer-lo a la planxa.

Avui us donaré una recepta molt fàcil per fer el pit de gall dindi.





INGREDIENTS:

4 filets de pit de gall dindi (tallats no massa prims)

sal

herbes

oli

4 talls de formatge de cabra fresc


Engeguem el forn al màxim perquè s'escalfi.

Agafem una plàtera de forn i hi posem els filets de gall dindi. Els amanim amb una mica de sal i les herbes. A sobre hi posem uns talls prims de formatge de cabra fresc que cobreixin el tall i hi posem un raig d'oli per sobre.

Ho posem al forn i abaixem el forn fins a 220º, al mig del forn i ho deixem uns 7 minuts. No s'ha de deixar massa estona sino ens quedaria dur. I ja està tota la feina feta! Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada