divendres, 20 d’octubre de 2017

ravioli d'espinacs i ricota amb salsa de tomàquet i tàperes

FAST FOOD

Un paquet de pasta farcida a la nevera ens facilita un àpat molt ràpid de fer. Hi ha marques que son molt bones, busqueu i descobriu, n'hi ha que son molt naturals i gustoses, d'altres no tenen gust de res més que un gust fort de sal que no descobreixes ni de què son. Feu una mica de recerca i ho agraireu.
Mentre la salsa s'escalfa i amb el poc temps que es necessita per a què es cogui fem una salsa senzilla per acompanyar-la. Aquí teniu més receptes de salses per pasta farcida: raviolis d'espinacs amb salsa d'anxoves, ravioli de foie amb melmelada de carbassó o ravioli de formatge de cabra i escalivada amb cirerols. La salsa d'avui també és molt ràpida i senzilla ja ho veureu.






INGREDIENTS:

1 paquet de ravioli d'espinacs i ricota

2 tomàquets de pera o de branca

2 cullerades de tàperes

6 fulles d'alfàbrega

sal, oli i pebre


Posem una olla d'aigua abundant amb sal al foc. Un cop l'aigua bull hi posem els raviolis. Els deixem bullir just el temps que indiqui l'envàs perquè si els fem més es desfaran.

Abans de posar els raviolis a coure aneu preparant la salsa.

En una paella hi posem un rajolí d'oli i hi afegim les tàperes perquè es tornin una mica cruixents. Com que tenen aigua dins a lo millor us esquitxaran una mica, vigileu.

Ratllem el tomàquet i el posem a la paella un cop les tàperes s'han saltat i assecat una mica. L'amanim amb sal, pebre i una mica de sucre per contrarestar l'acidesa.

Veurem que la salsa de tomàquet ja està feta perquè es torna d'un color més taronja i l'oli se separa.

Aleshores hi afegim les fulles d'alfàbrega trinxades i ja podem apagar el foc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada