divendres, 13 d’octubre de 2017

coca de poma i botifarra negra

SÍ, PERÒ NO

Podem comprar massa de pizza refrigerada i la podem fer servir per fer coques diverses. És una pizza però el resultat és una coca. Son receptes molt ràpides que amb qualsevol, cosa que tinguem a casa les podem improvitzar. Deixeu-vos sorprendre. Què tinc avui a la nevera?: tomàquets, ceba tendra, albergínia, carbassó, bolets, mortadel·la, bacó, botifarra, tonyina, anxoves, espàrrecs... Tot serveix, fem una bona combinació i preparem la nostra coca. Voleu idees? ratatouille en coca, coca de bolets, coca amb patates i tomàquet, coca d'escalivada, pizza de mortadel·la o pizza amb figues i pernil.









INGREDIENTS:

massa de pizza refrigerada

200 g de botifarra negra de la prima

1 poma

una cullerada de mel



Encenem el forn perquè s'escalfi.

Pelem la poma i la tallem en quatre trossos. Li traiem el cor i les fem a làmines fines.

Posem la massa de pizza sobre d'un paper de forn molt més gran que ella i ho posem damunt d'una reixeta de forn.

Col·loquem la poma cobrint tota la massa. Hi escampem per sobre un rajolí molt finet de mel per tot arreu.

Traiem la pell de la botifarra, la tallem a talls i la repartim per damunt.

Posem la coca al forn i la deixem uns 20 minuts a 200º.

Podem servir la coca amb una amanida amb trossos de poma i formatge feta ben amanida amb una vinagreta de mel i llimona.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada