dimarts, 31 d’octubre de 2017

amanida de pastanaga, remolatxa i raves

SEMPRE DIFERENTS

Què és una amanida? Pot ser molt ampli això. Podríem definir-ho com verdures crues acompanyades d'altres productes i amb una salsa que ho amaneixi tot, no? Doncs amb aquests definició tenim moltes possibilitats d'amanides. I les verdures poden ser tallades petites, ratllades, fulles senceres... Mireu aquesta amanida ratllada gustosa, acolorida i bona a veure què us sembla. La verdura crua és una bona aportació de vitamines. Però tenim moltes maneres de menjar les verdures crues: smoothie de fruites i verdures, amanida de cogombre, amanida de col, dips vegetals, carpaccio de carbassó, tomàquet amb tonyina i olives o endívies al rocafort.








INGREDIENTES:

1 manat de raves

1 pastanaga

1 remolatxa petita

1/2 llimona

2 cullerades de postres de sucre moreno

4 cullerades de maionesa

sal i pebre



Pelem els raves, la pastanaga i la remolatxa. Ho ratllem amb un robot de cuina, si no ho fem així podem ratllar les pastanagues amb un ratllador manual i tallar a rodanxes els raves.

Ho posem en un bol i ho amanim amb els suc de llimona, el sucre sal i pebre. Ho deixem macerar durant 10 minuts.

Mentre podem fer la maionesa.

Barregem les verdures ratllades amb la maionesa i ja ho tenim. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada