dissabte, 18 de novembre de 2017

llom de conill en papillote

EL LLOM

Podem deixar cuixetes i espatlles per fer un altre dia amb un guisat o bé podeu comprar només el llom sol perquè això és el que aprofitarem avui del conill. No havia provat mai de fer carn en papillote i en aquest cas el resultat ha estat molt melós, tot i que el llom és la carn més dura del conill. Ha quedat ben tou i gustós. A més us sorprendrà perquè es ràpid de cuina. Per fer depressa les verdures que acompanyaran al conill en el paquetet les hem de tallar ben primes i aleshores es couen en un moment. I com sempre inventeu que més hi podríeu posar en aquest paquet per fer la vostra versió de la papillote de conill. Ànims!!







INGREDIENTS:


1 pastanaga

1 porro

2 xitakes

2 lloms de conill

porradell

estragó sec

1 cullerada sopera de Pedro Ximenez

oli i sal




Encenem el forn a 200º perquè s'escalfi.

Pelem la pastanaga i la tallem a làmines ben primes. 

Pelem el porro i li traiem les pells de fora que son més dures. Fem un tall de dalt a baix per poder rentar entre les fulles la mica de terra que pugui dur. Tallem el porro a rodanxes primes també, no cal que ho siguin tan com les de pastanagues.

Tallem els xitakes a trossos petits.

En una paella amb una mica d'oli hi posem les pastanagues i al cap d'unes quantes voltes hi afegim el porro i els xitakes. Ho deixem a foc viu saltant per la paella i hi afegim el porradell tallat i una mica d'estragó. Quan ho notem tou hi posem la cullerada de Pedro Ximenez i ho deixem reduir i ja podem apagar el foc.

Tallem uns papers d'alumini prou grans per fer els paquets amb els lloms i que quedin ben tancats.

Salpebrem els talls de conill i posem un rajolí d'oli sota el paper, una mica de verdures, el llom i cobrim amb les verdures. Emboliquem el paquet de manera que quedi hermètic. Fem el mateix amb l'latre llom. Sobretot no s'ha d'escapar el vapor de dins el paquet perquè és el que courà la carn i la deixarà ben melosa.

Posem els dos paquets en una plàtera dins el forn a 200º 15 minuts i ja està. No falla.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada