dijous, 26 de novembre del 2015

bombons de fruits secs

ABANS DE CAURE

Abans de caure rodons a terra perquè fa estona que heu esmorzat i encara us falta una bona estona per dinar, us proposo dur una caixeta amb aquests bombons energètics. Amb un sol bombó d'aquests podreu aguantar una bona estona. Tornareu a ser persones. Estan fets amb fruits secs variats, com més variats siguin millor, més aportacions diferents tindran. Es poden guardar durant forces dies en una capseta metàl·lica ben tancada i no ocupen massa espai. Una amiga meva em va donar la idea, ella sempre en porta i la veritat és que dona molt bon resultat. Moltes gràcies Eli!








INGREDIENTS:

250 g de fruits secs variats (ametlles, avellanes, nous, nous de pecan, nous de Brasil, nous de macadàmia, panses, pinyons)

8 prunes seques

50 g de festucs

3 cullerades de coco ratllat



Posem en el got gran del túrmix amb les ganivetes grans per triturar bé els fruits secs variats que tinguem més les prunes seques.

Ho triturem tot plegat i en fem una pasta. Les prunes ajuden a lligar-ho i que es faci una massa compacte.

En fem boletes d'una mida petita.

Agafem els festucs i els esmicolem amb un ganivet sobre d'una fusta, tallant en diferents direccions fins a fer-ne trossos petits. També ho podem fer posant-los dins un drap de cuina i colpejant-los amb una mà de morter. Si teniu un molinet de cafè, serà menys traumàtic tot plegat. Penseu que no els volem reduir a pols, només els volem esmicolar.

Barregem els festucs junt amb el coc ratllat en un plat.

Passem les boletes pel coco i festucs i ho rebossem bé, premem perquè es quedi enganxat.

Posem els bombons en una capseta metàl·lica petita per facillitar el seu transport.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada