diumenge, 20 de setembre del 2015

amanida amb vinagreta de gerds

A TOPOS

Trobo que és decoratiu això de posar la vinagreta a sobre amb una cullera, com si hi fessis taques. La veritat és que moltes vegades l'amanida et queda xula, de colors, de ben repartit, tot ... però després hi afegeixes la salsa i ho embruta tot, en el sentit visual està clar. Doncs aquesta manera que he trobat de posar la salsa trobo que visualment és maca, no? Avui els protagonistes son els gerds. En podeu tenir de congelats i fer-los servir en qualsevol moment. Fins i tot la salsa l'hem feta amb gerds. Us atreviu a provar-la? Hem utilitzat els gerds per una recepta salada, però teniu moltes oportunitats d'utilitzar-los en receptes dolces: farcellets de gerds amb mascarponesopa de gerds amb gelat de llimonaiogurt amb gerdsgelat de gerds i iogurtmilfulls de xocolata i gerds o gelatina de llimona amb gerds.







INGREDIENTS:

1/2 enciam francès

1 poma golden

1 alvocat

1 terrina de gerds

oli

vinagre de Mòdena

mel



Netejar i escórrer molt bé l'enciam fulla per fulla. 

Pelar la poma i tallar-la ben primeta.

Fer el mateixa amb l'alvocat.

Posar en el got de túrmix 1 tasseta petita d'oli, dues cullerades de postres de vinagre de Mòdena, 8 gerds, una cullerada de postres de mel, un polsim de sal i un polsim de pebre. Triturar-ho tot fins a obtenir-ne una slasa ben fina.

Col·loquem a sota de la plàtera l'enciam i damunt la poma i l'alvocat ben repartit. Hi escampem la resta dels gerds. Posem la vinagreta per sobre amb una cullereta fent topos damunt l'amanida.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada