dimecres, 15 de maig del 2013

patates al forn amb pesto

PESTO PER TOTHOM

Encara no he conegut ningú que no li agradi el pesto. És una salsa suau que agrada a tothom, el sercret és no posar-hi gaire all perquè no quedi massa forta. Fins i tot al meu fill,  que no li agrada el formatge, li encanta el pesto.
No serveix només per la pasta la podeu posar en verdures o amb peix també. Proveu salmó amb pesto o     







INGREDIENTS:

1 paquet de patates petites amb la pell molt prima (en trobareu als supers)

15 tomàquets cherrys

salsa pesto:

amanida de patates amb salsa pesto

si no voleu fer la salsa pesto ja sabeu que es pot comprar feta.



Renteu bé les patates. Posem una olla al foc amb aigua suficient fins a cobrir bé els patates amb una mica de sal.
Quan l'aigua bull hi tirem les patates i les deixem fins que les punxem toves amb una forquilla.

Engeguem el forn a 180º.

Fem la salsa pesto amb els ingredients que trobareu a la recepta de dalt.

Un cop escurregudes posem les patates en una plàtera d'anar al forn, fem una creu a la part de sobre i les pessiguem fent que s'obrin una mica. Aprofitem aquesta obertura per posar-hi la salsa pesto amb una cullera, de manera que quedi dins de la patata.

Repartim els tomàquets cherry per sobre i abaixem el forn a 150º i ho deixem uns 7 minuts.









2 comentaris:

  1. Tens tota la raó, el pesto agrada a tothom! I amb patates deu ser ben bo, una manera diferent dels més habituals espagueti! Petonets

    ResponElimina
  2. Es un primer plat molt bó, original i aparent!

    ResponElimina