Cada mes posaré una recepta "És l'ou fut". "És l'ou fut" és una botiga que es dedica a la venda i comercialització de productes de petits productors catalans. Des de bolets fins a pasta fresca, passant per tés, espécies, galetes, vins, olis, fruits secs, melmelades...
Aliments de qualitat a bon preu i de petits productors de la nostra terra.
Aquest mes una recepta de pollastre per un dia de festa.
INGREDIENTS: ( per quatre persones )
1 pollastre tallat a quartos
100 grs de foie gras
1 ceba gran
200 grs de nata muntada sense sucre
150 grs de xampinyons
1 ampolla de cava
oli , sal i pebre
Posem sal i pebre als talls de pollastre. Posem una cassola al foc amb un fons d'oli. Quan estigui calent, amb el foc mig, hi posem els talls de pollastre i els deixem amb paciència primer d'un costat i després de l'altre fins que estiguin daurats.
Els retirem i afegim ara a la cassola la ceba tallada a quadrats no molt grans, la salem una mica. Quan està cuita hi tornem a posar el pollastre i tota l'ampolla de cava. Ho deixem a foc mig durant 20 minuts.
Mentrestant, netegem els xampinyons, els traiem la part de baix i els tallem en quatre trossos. Els fregim amb una mica d'oli en una paella i els salem.
Afegim el foie gras a la cassola, els xampinyons i la nata muntada. Ho deixem tot plegat coure 20 minuts més o foc baix.
M'encanta el pollastre al cava, amb aquell regust dolcenc que li dóna el cava. M'agrada molt, el nom d'aquesta botiga, l'ou fut! I espero veure més receptes fantàstiques com aquesta! s'ha de promocionar als petits productors, són la nostra essència. Petons!
ResponEliminaJa veuràs que bona, a part la salsa queda molt gustosa entre el paté i la nata, ja ho veuràs quan ho provis. Un petó
ResponEliminaHola!
ResponEliminaHa de ser nata muntada o pot ser nata líquida per cuinar?
Gràcies!
Hola Laura. Millor que sigui muntada, però si la poses liquida no passa res. Un peto!
ResponElimina