dimecres, 3 d’abril del 2013

maduixes amb xocolata

POSTRES VISTOSOS

Ja haureu vist que sóc més aficionada als postres vistosos que no pas als molt elaborats. I sobretot m'agraden els postres amb fruites, sembla que peques menys... Ai pecadors!
Doncs no em direu que aquestes maduixes no queden vistoses. Ho podeu fer amb altres fruites, mandarines, plàtans... A la foto de sota vaig fer un sortit de postres. Al mig hi vaig posar unes culleres d'aperitiu amb nata montada i a sobre maduixes tallades amb ratlladura de llima i espolsat amb sucre glass. Eh que va quedar xulo?






INGREDIENTS:

maduixes

altres fruites com plàtan o mandarines.

1 rajola de xocolata de postres nestlé ( és especial per desfer)

1 cullerada de mantega

1 cullerada d'aigua


En un bol hi posem la xocolata tallada a trossos, la mantega i l'aigua. Posem al bol en un recipient ple d'aigua i el posem al foc. Quan l'aigua s'escalfi anirà fonent la xocolata. Ho barregem bé amb la mantega i l'aigua fins que ens quedi una pasta homogènia i ho retirem del foc.

Rentem bé les maduixes i les assequem amb un paper de cuina. Pelem les mandarines i en fem grills. Pelem els plàtans i els tallem a rodanxes.

Preparem un plat amb paper vegetal a sobre.

Suquem les fruites a la xocolata només per un costat i les deixem sobre el paper vegetal.

Posem el plat a la nevera i amb una hora ja tindrem la xocolata dura un altre cop i les fruites amb aquesta presència tan bonica.

2 comentaris: