dimecres, 19 de desembre del 2012

salmó amb pesto

MÉS PESTO

Ja sé que no és una salsa nostrada, però no em direu que el pesto és aprofitable per mil i una coses. Aquesta salsa italiana és un comodí fantàstic per moltes receptes. Ja sabeu que en podeu trobar de ja fet, en pots de vidre als supermercats.  És la opció pels mandrosos o pels que no teniu els ingredients a mà. Però jo us aconsello que per major orgull personal la feu vosaltres mateixos, no costa res fer aquesta salsa pesto . Avui us proposo que doni gust a un salmó en papillote. No sabeu que és la papillote ? Doncs mireu-ho a la recepta.








INGREDIENTS:

2 lloms de salmó  ( demaneu un tall ben gruixut i que us treguin l'espina i us facin el filet de dalt i de baix)

6 cullerades de salsa pesto

16 mongetes tendres del cuquet ben petites

sal


Engeguem el forn per escalfar-lo al màxim.

Esbandim bé els talls de salmó per retirar restes d'escates.

Tallem un tros de paper de plata i a sobre hi posem el tall de salmó i li posem una mica de sal. A sobre hi posem tres cullerades de pesto i  vuit mongetes tendres, també hi podríem posar uns espàrrecs verds, uns rodanxes de pastanaga o de carbassó, el que vulguem. Sobretot les verdures tallades primes perquè es coguin bé.

Emboliquem el paquet amb el paper de plata, de manera que quedi tot ben tancat, hermétic. Fem el mateix amb l'altre tall de salmó.

Posem els dos paquets en una plàtera d'anar al forn i ho posem al forn a 200 º durant uns deu minuts.

Ho servim en un plat i que cadascú s'obri el seu paquet com si fos un regal. Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada