dissabte, 13 de novembre del 2010

pollastre amb llima i llimona

COMPRES PER INTERNET

Va la mar de bé fer les compres per internet. Jo des de que ho he descobert no ho faig d'altra manera. L'únic inconvenient és que t'hi has de fixar bé quan les fas, no pots estar pensant en una altra cosa perquè si no ja has begut oli. Si enlloc de demanar tomàquets i posar un 4 a la linea de tomàquets a granel, poses un 4 a la linea del paquet amb mig quilo de tomàquets, et trobes de cop i volta a casa amb 2 quilos de tomàquets o amb 48 ampolles d'aigua Solan de Cabras com em va passar un dia. En volia 8 ampolles i vaig comprar 8 packs d'aigua. 
La última comanda que vaig fer, es veu que no estava prou concentrada i vaig demanar 4 safates de llimones: total 2 quilos de llimones. Ara resulta que tinc excedent de llimones. Ja us vaig posar unes postres amb llimones. Ara us poso un segon plat amb llimones i també us posaré una pasta a la llimona.
La qüestió és treure profit del "petit error". Tambe es pot fer una aigua amb llimona que és molt refrescant. Amb el suc d'una llimona a dins una gerra li afegiu sucre fins que el suc quedi ple de sucre, sense que es vegi muntanya de sucre, però, només que pugi quasi fins tot el suc. Després hi afegiu un litre d'aigua i remeneu bé perquè es desfaci el sucre. Hi ratlleu una mica de gingebre ben pelat i ratllat molt petit i hi poseu glaçons perquè estigui ben fred. Fa passar molt la sed, us ho asseguro. 








INGREDIENTS:

1 pollastre tallat a trossos (no esmicolat trossos que estiguin bé)

1 llima

1 llimona

farigola

1 got de vi blanc

sal, pebre i oli

Agafem el pollastre i l'amanim en una plata fonda. Li posem sal i pebre, farigola desfeta per sobre, el suc d'una llimona, la ratlladura d'una llima (només ratlleu la part verda, la blanca és amargant), el suc de mitja llima i oli. Ho deixeu un bon rato, uns vint minuts, mentre escalfeu el forn.

Hem engegat el forn al màxim i quan estigui ben calent hi posem el pollastre amb tot el suc que té. El deixem a 200 º un quart d'hora i després li posem el vi blanc per sobre i girem els talls.

Al cap de 30 minuts més ja hauria d'estar bastant torradet. Si veieu que és necessari l'aneu tombant perquè es torri de tot arreu. I ja està! així de fàcil!

Si voleu es pot acompanyar d'un puré de patata dels de sobre. Trobareu les instruccion en el mateix paquet. De llegir sé que en sabeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada