EL TÍPIC POLLASTRE A L'AST
Anaveu depressa o no teniu ganes de cuinar i heu anat a comprar un pollastre a l'ast? Doncs sí, què passa, no ens hem de tallar les venes per això. A casa el que ens passa és que el pit no el vol ningú, Així que us aconsello col·locar-lo subtilment en un altre plat i que s'acabi menjant també. No s'ha de llençar res, a més només es tracta de buscar-li una manera de fer-lo més menjívol. Us dono un parell d'idees: croquetes o amanida d'arròs. O un entrepà amb guacamole substituint el llom per pollastre.
INGREDIENTS:
sobres de pollastre al forn
fulles d'enciam francès
2 llesques de pa
1 pastanaga
mostassa ancienne (de la que porta granets)
Untem el pa amb la mostassa, les dues llesques, i hi repartim per sobre el pollastre.
Pelem la pastanaga i en traiem encenalls amb el mateix pelador.
Tapem el pollastre amb l'enciam i la pastanaga.
Tallem les llesques per la meitat per mostrar el farcit de l'entrepà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada