dijous, 21 de juliol del 2016

entrepà de pollastre fred

EL TÍPIC POLLASTRE A L'AST

Anaveu depressa o no teniu ganes de cuinar i heu anat a comprar un pollastre a l'ast? Doncs sí, què passa, no ens hem de tallar les venes per això. A casa el que ens passa és que el pit no el vol ningú, Així que us aconsello col·locar-lo subtilment en un altre plat i que s'acabi menjant també. No s'ha de llençar res, a més només es tracta de buscar-li una manera de fer-lo més menjívol. Us dono un parell d'idees: croquetes o amanida d'arròs. O un entrepà amb guacamole substituint el llom per pollastre.







INGREDIENTS:

sobres de pollastre al forn

fulles d'enciam francès

2 llesques de pa

1 pastanaga

mostassa ancienne (de la que porta granets)


Untem el pa amb la mostassa, les dues llesques,  i hi repartim per sobre el pollastre.

Pelem la pastanaga i en traiem encenalls amb el mateix pelador.

Tapem el pollastre amb l'enciam i la pastanaga.

Tallem les llesques per la meitat per mostrar el farcit de l'entrepà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada