dijous, 4 de juliol de 2013

musclos a la marinera

SENSE ESTRESS

Si el que no us agrada dels musclos és netejar-los... el meu truc és comprar-los quan els veieu nets a la peixateria. O l'altra solució és no netejar-los. Quantes vegades ens els porten així als restaurants!!!
Però no renuncieu a menjar-ne, són molt nutritius i ràpids de fer. Avui aquests musclos a la marinera. Proveu d'altres maneres de menjar-los com musclos al vapor o cassola de closques . 





INGREDIENTS:

1/2 quilo de musclos,

1 ceba petita

1 tros de pebrot vermell (1/4 part com a molt)

1 tomàquet que no sigui molt petit

1 fulla de llorer

1 bitxo

1 tassa de café de vi blanc

oli


Pelem la ceba i la tallem a quadrats petits. Tallem també el pebrot a quadrats petits.

En una cassola amb oli hi posem la ceba, el pebrot, una fulla de llorer i un bitxo.

Ho deixem o foc ben baix que la verdura s'estovi.

Quan estigui tova hi posem un raig de vi blanc i apugem el foc. Esperem que redueixi una mica i hi afegim el tomàquet a trossos i pebre negre ( ni sal ni sucre). Abaixem el foc un altre vegada i el deixem tapat que es faci uns 10 minuts. Al final hi afegim els musclos i tapem la cassola fins que s'obrin.

4 comentaris:

  1. A mi no em fa pas mandra, netejar-los, una mica de música i tot és més amè, i perquè la recompensa sempre és gran, amb els musclos! Molt bons, a la marinera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això sí que és ser cuinera, cuinera!! Petons.

      Elimina
  2. quina cantitat de tomàquet hi va? gracies!!

    ResponElimina
  3. Ui! Kari, tens raó que no ho he posat. Un tomàquet però que no sigui molt petit.
    Merci per dir-m'ho. Un petó

    ResponElimina