dijous, 1 de novembre del 2012

coca de vidre

ESTEU EQUIVOCATS

Penseu que ha de ser molt complicat fer una coca de vidre i que quedi bé? Jo també m'ho pensava, però la meva amiga Rosamari me'n va ensenyar i no en te res de complicat. Els ingredients són fàcils de trobar i el resultat és espectacular. Proveu-ho per tenir-ne per esmorzar o berenar o fins i tot per unes postres de diumenge supereconòmiques que és el que interessa. Aquesta és la recepta de la coca de vidre. Ep! que la recepta de panellets us la vaig donar l'any passat, n'heu fet o què?






INGREDIENTS:

1 rotllo de massa fina de pizza (Buitoni és molt bona), la trobareu a qualsevol Bonpreu

sucre

oli

pinyons

anís opcional


Engegueu el forn al màxim perquè s'escalfi.

Agafeu la massa de pizza, la deixeu una mica fora de la nevera perquè s'atemperi i la podeu desenrotllar sense que es trenqui.

La podeu tallar en quatre trossos que us costarà menys d'estirar. Es tracta de fer-la més prima i allargar-la per tots costats. Amb els dits comenceu pel mig i aneu estirant la massa amb compte perquè no s'arribi a estripar.




Quan la tingueu ben estirada li posem oli ben escampat, si conve hi passem la mà o un pinzell els que esteu més ben servits d'eines.



Després de l'oli i escampem sucre com si hi posessim sal per tot arreu que ens quedi ben escampat. I si voleu posar pinyons els poseu ara també.




Un cop tot afegit es pot posar al forn. Aneu-la vigilant perquè al cap de cinc minuts ja la veureu torrada. Ha de quedar ben torrada però no cremada.

Acabada de sortir del forn si no teniu nens a la vista i us ve de gust hi podeu afegir un rajolí d'anís.

5 comentaris: