dilluns, 18 de juny del 2012

popets amb ceba i tomàquet

PEZQUEÑINES SI GRACIAS

Aquesta vegada en podem menjar, sense remordiments de conciència, quan se'n troben al mercat no hi ha problema. A la fotografia semblen grans però eren popets ben petits. No en trobareu sempre al mercat però realment són molt bons. No és precisament un plat econòmic perquè el preu dels popets sol ser elevat, però ho podem fer com un extra.
Si no hi ha pressupost es pot fer igualment amb calamars o cananes tallades a rodanxes. 







INGREDIENTS:

1/2 quilo de popets petits

1 ceba molt petita

1 fulla de llorer

1 gra d'all

1 tomàquet gran

mitja tasseta de café d vi blanc

oli, sal i pebre


Esbandim bé els popets per treure impureses del mar.

Tallem la ceba a llunes estretes i ratllem el tomàquet.

Agafem  una paella amb un raig d'oli i hi posem els popets, la fulla de llorer i la dent d'all, amb l'oli fred.

Quan veiem els popets de color rosa hi afegim el vi blanc. Amb un minut n'hi ha prou perquè el vi redueixi.

Seguidament hi posem la ceba tallada i el tomàquet ratllat. Hi posem una mica de sal i pebre i ho tapem a foc baix durant quinze o vint minuts. S'han de punxar els popets i trobar-los ben tous, sinó els deixeu una mica més.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada