dimecres, 16 de novembre del 2011

entrepa de salmó

SOPARS LLEUGERS O DINARS PER EMPORTAR

Els entrepans són una solució ràpida d'un àpat o també una possibilitat per emportar-se el menjar de casa. 
Si els fem ben servits de tot es poden convertir en un plat ben complert. Com sempre hem d'utilitzar un bon pà, és el secret de l'entrepà. I una altra cosa important és tenir ingredients a la nevera. Moltes vegades podem utilitzar les sobres per fer els entrepans. Només hem de tenir imaginació.







INGREDIENTS:

2 talls de salmó fumat

4 cullerades de salsa tàrtara (feta a casa, trobareu la recepta al bloc, o de pot)

4 cogombrets en vinagre

1 ceba tendra

2 fulles d'enciam

2 panets de nous


Obrim el pa i l'untem amb la salsa tàrtara. A sobre hi posem la fulla d'enciam ben neta i escorreguda, el tall de salmó i a sobre els cogombrets oberts pel mig i la ceba tendra tallada molt primeta.

Untem l'altra part del pa amb una mica més de salsa i el tanquem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada