dilluns, 29 d’agost de 2011

amanida de pastanaga

AMANIDES DE TOTS COLORS

No cal dir que a l'estiu ens venen de gust coses fresques i sucoses. Les amanides són un exemple de plats d'estiu. Fem-les diferents cada dia, no cal posar-hi de tot i fer-les iguals cada dia. Anem variant. Avui toca una amanida de pastanaga.







INGREDIENTS:

4 pastanagues

1 llimona

oli, sal i sucre

pipes de girasol pelades i torrades


Pelem les pastanagues i les ratllem. Si teniu un robot de cuina tot serà més fàcil, sinó ho haureu de fer amb un ratllador, vigileu els dits!!

Un cop ratllada la pastanaga la posem en un bol i l'amanim amb el suc de la llimona, oli i un polsim de sal i un altre de sucre. Ho remenem tot bé perquè es barregin els sabors. Per anar bé l'hauríem de deixar així amanida una mitja hora.

A l'hora de servir li tirem per damunt unes pipes salades. Un altre dia enlloc de pipes hi tireu panses de corint, el contrast és molt bó.

2 comentaris:

  1. Feta!! Molt bona, la propera vegada li posaré pipes de carabassa que són molt saludables també. Gràcies!

    ResponElimina
  2. Com les poses les pipes de carbassa? Son torrades? Una vegasa les vaig tastar i no em van acabar d'agradar.

    ResponElimina