dimecres, 5 de gener del 2011

pollastre amb cervesa (pels covards)

RECEPTES QUE CREEN CONTROVÈRSIA

Resulta que la recepta del  pollastre coronitas publicada al setembre ha creat molta controvèrsia: "que si l'ampolla no peta?", "que si no m'hi cap al forn", "que si l'ampolla s'ha de posar plena? destapada? " "però com, amb l'ampolla tombada?""que si ho he provat i no s'ha acabat de buidar la cervesa"...

En fi per acabar d'una vegada i per totes amb els comentaris, per tots els incrèduls o poc llençats us ofereixo una altra recepta de pollastre amb cervesa però posant-hi la cervesa sense ampolla ni res.
Aquesta vegada no és un experiment de laboratori!

RECEPTA DEDICADA A LES NENES DE PERRUQUERIA I VESTUARI, MUÁ!






INGREDIENTS:

Dos quartos de pollastre a trossos (segons els gustos pit o cuixa, no em penso posar al mig d'aquesta eterna discussió)

2 cebes mitjanes

4 dents d'all sense pelar

uns quants grans de pebre negre

1 fulla de llorer

1 coronitas


Agafem els talls de pollastre i els salem. En una cassola amb oli que cobreixi just el fons hi posem els talls de pollastre i els fregim d'un costat i de l'altre, amb paciència, que quedim ben daurats.

Els treiem de la cassola i hi posem les cebes pelades i tallades a trossos, les dents d'all, la fulla de llorer i els grans de pebre. Quan la ceba estigui toveta i transparent hi tornem a posar el pollastre i ho cobrim amb la cervesa. Ho deixem coure tot a foc mig uns 35 minuts. I ja està. Per cert aquesta vegada sí que la cervesa es posa destapada abocant el líquid dins la cassola i desestimant el vidre.

2 comentaris:

  1. Aquesta nit la faré, ja et diré com quedem...

    ResponElimina
  2. Un cop i aboquem la cervessa, es deixa coure tpat o destepat ?

    ResponElimina