dilluns, 6 de juny del 2016

sopa de blat de moro

DUES VERSIONS

Dues versions d'aquesta sopa de blat de moro. L'elaboració és la mateixa, en una hi afegim menys aigua i fem que ens quedi més espés, d'aquesta manera obtenim un puré de blat de moro, més rustic, on notarem la pell i serà més fibrós. L'altre opció és una sopa més fina, hi posarem més aigua, sense passar-nos i passarem la sopa per un colador ben fi, d'aquesta manera ens quedarà una cremeta gustosa i fina. Prepareu-ho al gust vostre o també ho podeu fer un dia de cada manera. La qüestió és que us dono la possibilitat d'incorporar aquest aliment que només ens el posem a les amanides i en crispetes i para de comptar. D'aquesta manera tindreu una altra opció de menjar-lo. 







INGREDIENTS:

2 panissos de blat de moro cuits

1 ceba petita

cúrcuma

1 all negre

oli

sal i pebre



Traiem els dos panissos de blat de moro del paquet i amb un ganivet els tallem en vertical per cada costa traient així els grans.

Pelem la ceba i la fem a quadrats petits. La posem en una paella amb oli i l'amanim amb sal, pebre i una mica de cúrcuma.

Un cop s'ha estovat la ceba hi afegim els grans de blat de moro. Ho cobrim just amb aigua i ho deixem bullir tot plegat 5 minuts.

Passat aquest temps tenim dues possibilitats:

- puré: Triturar-ho sense apenes suc i deixar-ho com puré smb la pell i algun tros.
- crema fina: Triturar-ho amb suc i tot i passar-ho per un colador xinès.

Preparem en un pot batedor una mica d'oli i l'all negre tallat a trossos. Ho batem tot plegat i amb això podem amanir tan el puré com la crema fina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada