dissabte, 9 de gener de 2016

amanida vermella

POQUES CALORIES

Suposo que esteu farts de menjar plats greixosos i amb moltes proteïnes. Avui per compensar us proposo una amanida ben refrescant. Farem servir pebrots ja escalivats. És un producte que ens pot servir per preparar múltiples receptes i ens estalvia molta feina. Voleu saber on més el podem fer servir?: Entrepà farcit d'escalivada, torrada d'escalivada i anxoves, botifarra amb escalivada, amanida de mongetes amb escalivada, amanida d'albergínia escalivada, puré d'albergínia amb pa pita o coca d'escalivada.





INGREDIENTS:

1 tomàquet ben gros de cor de bou o Raff

1 pebrot escalivat

olives sevillanes

1 gra d'all

comí

sal i pebre

oli



El secret de la recepta és fer servir un recipient de terrissa. El que farem serà partir el gra d'all i refregar-lo per la plàtera de terrissa, per tota la superfície, com si posessin all en una torrada. El perfum d'all es quedarà en la plàtera i li donarà l'aroma a aquesta amanida.

Un cop la plàtera untada tallem el tomàquet i el distribuïm pel damunt. A sobre hi posem el pebrot escalivat i ho amanim amb sal, pebre, comí i un raig generòs d'oli.

Podem deixar reposar l'amanida una mica abans de menjar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada