divendres, 14 de març del 2014

llenties amb pesto suau

LLEGUM CUIT

Sabeu que el millor és comprar el llegum ja cuit? Doncs sí, és molt difícil coure bé el llegum. Les llenties són les més fàcils de cuinar, però les mongetes o els cigrons costen de coure bé, de quedar toves.
Però sempre les podem tenir a mà si les comprem fetes, estaran cuites al punt. I el millor és comprar-les al mercat, no envasades.
Podeu tenir-ne sempre al congelador, les compreu cuites al mercat i les poseu amb la mateixa bossa de plàstic al congelador. Les traieu mitja hora abans i les podeu escalfar al vapor d'una olla amb un colador amb el llegum a sobre. D'aquesta manera no s'aigualeixen i s'escalfen la mar de bé.








INGREDIENTS:

300 g de llenties cuites

15 fulles d'alfàbrega

20 pinyons

1 tassa de café d'oli

sal



Agafem l'alfàbrega, els pinyons, l'oli i la sal i els passem pel túrmix i en fem una salsa fina.

Servim les llenties en un plat amb la salsa per sobre.


2 comentaris:

  1. Jo normalmente també el compro ja cuit el llegum, trobo que és com més bons són i aquestes llenties, acompanyades d'aquest pesto, han d'estar boníssimes! Et copio la idea ;)

    Petons!

    ResponElimina
  2. És molt pràctic tenir-ne de congelat, et soluciona un àpat ràpid, ràpid! Ho has provat?

    ResponElimina