diumenge, 24 de febrer del 2013

coca de verdures

POCA FEINA

Ja sabeu que m'agrada posar receptes de tot tipus, n'hi ha que tenen una mica més de feina, però no us podeu queixar que us en poso bastantes que són ràpides i fàcils, però no per això menys bones. Si sou dels que no voleu passar massa temps a la cuina proveu també aquestes receptes ràpides i delicioses: cigrons amb tomàquets , costelles de porc al currylluç amb verdures , tallarines de carbassó i pastanagues amb salsa pesto , tallarines amb carbassa , lassie de mango ...





INGREDIENTS:

1 paquet de pizza finíssima buitoni

1 paquet d'escalivada envasada al buit

oli

sal i sucre

formatge de cabra

Engeguem el forn al màxim perquè s'escalfi.

Agafem la massa de la pizza i amb un curró o aixafant-la amb la mà mateix la fem més prima. Tallem unes coques rectangulars individuals.

Traiem l'escalivada de l'envàs i la deixem que escorri bé en un escorredor. La repartim sobre de les coques, hi posem una mica de sal i un pel de sucre i  un rajolí d'oli. El sucre un cop calent al forn li donarà un gustet més intens molt interessant i contrastarà amb el formatge de cabra.

Posem les coques al forn a 250º 5 minuts, quan les veiem torrades les traiem i hi posem el formatge de cabra repartit per sobre. Les posem un minut al forn i apaguem el forn. Amb la mateixa escalfor el formatge es desfarà una mica i ja es poden servir.


2 comentaris:

  1. Aquesta coca té molt bona pinta, segur que estava boníssima i sembla ben senzilla de fer! Me l'anoto ;)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. I tant que està boníssima i no pot ser més ràpida!!

    ResponElimina