dissabte, 4 d’agost de 2012

tomàquet farcit

UN ENTRANT RÀPID

A més de ser ràpid aquest entrant també va bé per fer un dia que sou colla perquè no és gens   complicat,  els ingredients son fàcils i la presentació és bonica.






INGREDIENTS:

4 tomàquets mitjans

1/2 tarrina gran de philadelfia natural

1 llauna de tonyina amb oli

1/2 llimona

pebre negre

porradell ( que és aquella herba llarga de color verd que en castellà es diu cebollino)

si no teniu porradell hi podeu posar julivert o cilantre.


Agafem els tomàquets i els traiem la part superior,  quan el tomàquet es torna més estret de dalt. Un cop així amb un ganivet traiem totels les llavors de dins, tallant allà per on estan agafades.

Posem els tomàquets cap per avall perquè s'escorrin.

Mentres en un bol barregem el formatge philadelfia amb la tonyina, el suc de la llimona, pebre negre i el porradell tallat ben petit.

Farcim els tomàquets amb aquesta barreja i els deixem a la nevera fins una estona abans de menjar, que els treurem perquè no estiguin tan freds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada