dijous, 12 de juliol del 2012

maduixes a la llima amb mousse de iogurt

SEMPRE MADUIXES SÍ, PERÒ DIFERENTS

No tenim perquè menjar les coses sempre de la mateixa manera. És agradable sorprendre als comensals, a la família o a tu mateixa improvitzant una variació. No cal menjar sempre les maduixes amb nata o amb sucre. Ja teniu d'altres receptes per disfrutar-les de diferents maneres:  maduixes amb mascarpone o  maduixes al pebre i avui us en proposo una altra. Espero que gaudiu d'aquesta recepta de maduixes.
Mica en mica hem arribat a la recepta número 200 del bloc de la mami!!






INGREDIENTS:

1 llima

2 cullerades de sucre

250 grs de maduixes

mousse de iogurt:

1 iogurt  grec

1 brick petit de nata per muntar

3 cullerades de sucre glass



Agafem les maduixes i les passem per aigua per netejar-les bé.

Els traiem les fulles verdes i les tallem pel mig o per quatre trossos si són molt grans.

Les posem en un bol i els hi afegim 2 cullerades de sucre, la ratlladura de la llima i el suc de la llima. Les remenem perquè el sucre es reparteixi i les deixem reposar.

Mentres agafem la nata per muntar i la muntem amb l'estri especial per muntar del turmix o del robot de cuina. Si no en teniu s'ha de fer amb un batedor a mà. Es tracta de fer que entri aire a la crema de llet perquè vagi fent-se escumosa.

Posem en un bol el iogurt grec i el barregem amb el sucre glass que es desfarà molt ràpidament. Hi afegim la nata muntada i anem remenant envoltant el iogurt perquè no se'ns abaixi la nata.

Serviu en un bol les maduixes al fons i una bona cullerada de mousse de iogurt per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada