VERDURES D'HIVERN
En general m'agraden més tan les verdures com les fruites d'estiu. Hi ha més varietat però a més son més acolorides i més gustoses. Però hem de passar l'hivern com sigui. Com que la natura és sàvia a l'hivern ens proporciona fruites riques en vitamina C i verdures bones pel sistema inmunitari. Així que val més que busquem una forma divertida de menjar-nos les verdures avorrides d'hivern. Avui us porposo un festival d'espècies per aquest br`+oquil. I si voleu aquí teniu més receptes de bròquil i coliflor: bròquil amb shitakes, verdures al curri, flam de pastanaga i coliflor, quiche de bròquil, crema de bròquil, verdura al vapor, coliflor gratinada, macarrons amb coliflor gratinats, crema de coliflor o arròs amb bacallà i carxofes.
INGREDIENTS:
1 bròquil petit
cardamom, estragó, curri, cúrcuma, boles de pebre rosa, llavors de fonoll, anís estrellat
1 got de llet d'ametlla o llet de coco
oli
Partim els ramets del bròquil.
Fem una barreja amb totes les espècies.
Posem una paella al foc amb un fons d'oli, escàs, i hi posem les espècies perquè deixin anar tot l'aroma a l'oli.
Hi afegim el bròquil i el saltem uns quants minuts a foc viu, ho salem i després hi afegim la llet i abaixem el foc i ho deixem que es faci uns 7 minuts a foc tapat.
I ja ho tenim! Fàcil, fàcil.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada