HI HA MÉS VIDA DESPRÉS DE L'ENSALADILLA
Sembla que no es pugui fer res més que ensaladilla a l'estiu i hi ha un munt de possibilitats de fer amb verdures fredes, amb moltes combinacions i salses diferents. Com sempre atreviu-vos a provar i barrejar. Ja sabeu que jo estic obsesionada a menjar de tot, i miro de menjar tots els productes, miro de trobar la manera de menjar-ho. És per això que he afegit remolatxa a aquesta amanida de patates i el resultat ha estat molt bó. Per contrarestar la dolçor de les remolatxes, uns cogombrets en vinagre.
Proveu d'altres amanides amb patates: kartoffel salad , amanida síria de patates o amanida de patates i salmó .
INGREDIENTS:
2 patates
1 remolatxa cuita (hi ha paquets de remolatxa ja cuita envasada al buit)
1 pot d'api en conserva
10 cogombres en vinagre
salsa vinagreta:
veure amanida de cigrons
Posem una olla al foc amb aigua que cobreixi les dues patates. Les bullim amb pell, afegim una mica de sal a l'olla i les deixem bullint fins que les punxem toves amb una forquilla. Les posem amb aigua freda perquè es refredin un cop bullides. Si no tenim temps, pelem les patates i le tallem a quadrats petits, així es couen més depressa.
Mentre esbandim bé la remolatxa i la tallem en un plat a part.
Un cop les patates estiguin fredes les tallem en una plàtera.
Hi afegim la remolatxa, l'api ben escorregut els cogombres tallats a trossos petits excepte 4 que guardarem per decorar.
Hi posem la salsa per sobre i ho decorem amb els cogombres.
M'agraden molt, les amanides amb envinagrats! Que bona la teva, Mami!
ResponEliminaI a més original, hi ha poques receptes amb remolatxa. Ja veuràs que bó el contrast de la dolçor de la remolatxa amb els encurtits.
ResponElimina