ATREVIM-NOS
Ens hem d'atrevir a incorporar aquests nous ingredients. En aquest cas el cuscus ens pot servir com a substitut de la pasta. És una sèmola de cereal i té el mateix efecte nutritiu. Ens ofereix una altra forma i textura per jugar. Ara que vé l'estiu és molt adequat per usar en amanides. Ja n'aniré posant de diferents. Comencem per aquesta que és ben senzilla. La manera de coure'l ja veureu que és molt ràpida. Això és perquè aquest producte ja ve precuit, no necessita, doncs, massa temps.
Si voleu anar provant ja teniu d'altres receptes de cuscus al bloc: cuscus amb panses , cuscus amb verdures .
INGREDIENTS:
2 tasses de cuscús
1 tros de pebrot verd
1 tros de pebrot vermell
1 tros de ceba tendra
1 grapat de pinyons i nous
oli, sal i pebre negre
Posem un cassó a bullir amb quatre tasses d'aigua.
Posem el cuscus en un bol gran amb un rajolí d'oli, una mica de sal i una mica de pebre negre per sobre i quan l'aigua bulli la tirem per sobre el cuscus i ho tapem amb paper de plata. Al cap de 5 minuts ja podem destapar i el cuscus ja estarà cuit. El deixem en una plàtera plana perquè es refredi.
Tallem el pebrot verd i vermell i la ceba tendra un cop ja pelada en quadrats molt, molt petits, com si ho trinxessiu.
Barregem el cuscus amb les verdures, els pinyons i les nous i un bon raig d'oli. Hi posem un bitxo dels petits secs pen tallat petit. Si en trobeu del vermell fresc també li podeu posar però no se'n troba gaire.
a casa un cop a la setmana fem una amanida com aquest!! té molta acceptació, i és molt fàcil de fer!!
ResponEliminaI tant, és molt senzilla i molt bona. Una abraçada.
ResponElimina