dijous, 8 de gener del 2015

dips vegetals

LLEUGER

Encara estem de ressaca de menjar i beure d'aquests dies. Anem a fer un entrant lleuger amb una certa gràcia. Que us semblem aquests bastonets vegetals per untar amb formatge? És com una amanida però amb una forma diferent.
Si voleu fer encara una versió més light  podeu substituir la crema de formatge de camembert per una crema de formatge descremada que tindrà menys calories.






INGREDIENTS:

1 pastanaga

1/2 cogombre

1 api

1 endívia

1 pot de crema de camembert


Pelem la pastanaga i la tallem a bastonets.

Pelem el cogombre i el tallem per la meitat. En traiem les llavors i el tallem a bastonets també.

Traiem les fulles de l'endívia, les separem.

Utilitzem la part més blanca de l'api només. Un cop la tenim apartada la separem en fulles.

Ho servim tot en una safata i ens ho mengem untat en la crema de formatge.

2 comentaris:

  1. Em pareix una recepta deliciosa!!! Senzilla i apetitosa.! Anotada!! Salutacions.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Miriam, a més ve de gust menjar senzill després de tants àpats! Un petó

    ResponElimina