POSTRES D'ESTIU
El gelat és el postre de l'estiu per excel·lència. Però com sempre, provem de fer-li variacions i així no ens avorrim. Què us sembla? Jo us aconsello tenir sempre gerds al congelador i així els tindreu a punt per improvitzar unes postres. Aquesta sopeta es pot fer també amb cireres o maduixes i el gelat pot ser de mango, pinya o qualsevol altre fruita. El color queda fantàstic i li dona un toc.
INGREDIENTS:
1 paquet de gerds
1 llimona
3 cullerades petites de sucre
gelat de llimona
Posem els gerds en una paella amb el suc de la llimona i les cullerades de sucre. Reserveu un parell de gerds per decorar. Engeguem el foc i deixem els gerds durant cinc minuts. Només volem que es desfaci el sucre i es barregi amb els gerds.
Passem els gerds amb tot el suc seu pel turmix i fem una sopeta ben fina. Si no us agrada trobar res, la podeu colar amb un colador ben fi.
Ho servim en un bol amb una bola de gelat de llimona per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada