ESMORZARS DE DIUMENGE
Ara amb les vacances cada dia és diumenge, no? Que no teim res per fer pizza? Teniu una llesca de pa? Doncs tot arreglat. Proveu aquesta minipizza que s'improvitza per un esmorzar de diumenge o per un sopar lleuger. Els ingredients poden ser variats, segons el que tingueu a la nevera. I és molt ràpida de fer. Bon profit! Proveu els crepes per fer d'esmorzars de festa també.
INGREDIENTS:
2 llesques de pa
1 tomàquet
orenga
mozzarella ratllada o fresca (tingue-ne sempre una bossa a la nevera)
olives negres d'aragó
oli
Engeguem el forn al màxim.
Posem un raig d'oli a la llesca de pa. A sobre hi posem el tomàquet tallat ben prim. Per sobre el formatge ratllat, l'orenca i un raig d'oli. Decorem amb les olives negres d'aragó.
Posem la llesca al forn a 180º fins que quedi el fromatge desfet, uns 7 minuts.
Us sorprendrà el resultat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada