MÉS WOK
Si sou dels que teniu wok i no el feu servir, aquesta recepta va per vosaltres. I si sou dels que no en teniu de wok, també va per vosaltres, perquè us decidiu a comprar-lo. Tens moltes possibilitats de cuinar, és ràpid i queda molt saborós. A mi m'agrada cuinar al wok amb el toc asiàtic d'espécies, però també el podeu utilitzar cuinant amb gustos més mediterranis, utilitzant espécies com l'orenga, el romaní o la farigola per condimentar. Com sempre imaginació!!
Tasteu aquests altres woks: wok de mongeta tendra , wok de verdures i llagostins amb fideus d'arròs, wok de col .
INGREDIENTS:
5 mongetes tendres
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
6 espàrrecs
1 ceba tendra
100 g de xampinyons
6 alls tendres
1 gra d'all
gingebre mólt o un tros de gingebre com el dit gros pelat i ratllat
salsa de soja dolça
1 bitxo
1 grapat d'ametlles torrades marcona
Posem una olla al foc amb aigua per fer els espaguetis.
Tallem a quadrats petits la mongeta tendra, el pebrot vermell i el verd i els espàrrecs. Ho deixem en un plat.
En un altre plat posem la ceba tendra pelada i tallada a lunes, els alls tendres pelats i tallats en tres o quatre trossos i els xampinyons tallats pel mig o en quatre trossos els grans.
Posem el wok al foc amb oli al fons i quan estigui ben , ben calent hi posem les verdures que hem tallat primer, els pebrots, els espàrrecs i la mongeta tendra.
Al cap d'uns minuts ja hi podem posar les altres verdures. Hi donem uns quants tombs a tot plegat
Hi afegim l'all trinxat amb el trinxador , que queda més desfet, un raig de soja generós i un polsim generós també de gingebre mólt. Ho barregem tot plegat una mica més i si ens agrada el picant hi afegim un bitxo tallat a trossos molt petits.
Ho barregem amb la pasta acabada d'escorrer. Encara que hi vagi a parar una mica d'aigua de fer els espaguetis no passa res perquè s'evaporarà de seguida.
Ho retirem del foc i hi afegim les ametlles per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada