MADUIXES AMB NATA DIFERENTS
Al Bonpreu solen tenir productes que no trobes a d'altres supermercats. Jo compro l'essència de vainilla allà, en l'apartat de complements per fer pastissos, és una ampolleta plena d'un líquid de color caramel que és vainilla concentrada i que dona un gustet molt bó. Si no voleu comprar vainilla ho podeu substituir per pell de taronja ratllada amb els forats més petits.
I si no teniu mascarpone en compreu que va molt bé per fer postres.
INGREDIENTS:
250 grs de maduixes
1/2 tarrina de mascarpone
3 cullerades de sucre glass
6 gotes d'essència de vainilla (al gust vostre)
un raig de crema de llet
En un bol hi posem el mascarpone, la vainilla i el sucre. Li afegiu un raig de crema de llet i ho barregeu bé. Si trobeu que encara és massa espés per tenir textura de nata hi podeu afegir una mica més de crema de llet.
Netegeu bé les maduixes i li traieu la punta verda i les talleu en quatre trossos. Les poseu en un bol i li tireu el mascarpone per sobre. Si voleu que quedi en forma de filigrana com a la foto ho haureu de fer amb una mànega pastissera. Que no teniu mànega? Doncs segur que teniu un foli, és una manera una mica grollera de fer-ho però funciona. Feu un cucurutxo amb el foli, amb la part de baix que quedi oberta perquè pugui sortir el mascarpone per allà. El tanqueu amb cel·lo i hi tireu el mascarpone a dins. Aneu apretant el paper fins que surti pel forat de baix en forma de pasta de dents. Poseu-ho al bol anant
cargolant per fer la filigrana. Després de fer-ho us comprareu una mànega pastissera, que tampoc val tant. Ara n'hi ha de silicona que es netegen de meravella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada