LIGHT I DELICIÓS
Aquí us proposo una recepta de lluç, ràpida i light. De vegades quan estem malament de la panxa no sabem què menjar, doncs aquest plat és completament adequat si no li poseu ni el got de vi ni el pebre. No cal que renunciem a menjar bé quan hem de fer dieta. Només cal que introduim la imaginació i el sentit comú a l'hora de crear el plat. Doncs bé un plat light i deliciós i no cal fer sempre lluç al forn, no?
INGREDIENTS:
2 talls de lluç gruixuts (compreu el lluç sencer i els talls que us sobrin els podeu congelar per un altre dia sempre surt millor de preu)
1/4 de porro
1/2 ceba
1 pastanaga
1 patata
1 got d'aigua
1/4 de got d'oli
1/4 de got de vi
1 fulla de llorer
sal i pebre
Pelem la patata, la pastanaga, la ceba i el porro. Enlloc de tallar-ho ho ratllarem tot. Si teniu robot anirà perfecte, sinó ho feu en un ratllador manual. Les verdures es couran més ràpid, trigaran el mateix que el peix.
Ho poseu tot en cru en una cassola, tots els ingredients. Es cou 15 minuts tapat i 5 minuts destapat. I ja està fet!
Esta bonissim!!!
ResponEliminaI no pot ser més fàcil. Petons!
ResponElimina