BACALLÀ TRAÏDOR
Us he de confessar que no faig mai bacallà a casa. Trobo que costa molt trobar el punt de sal i quan vaig a un restaurant que és bó, demano bacallà perquè el solen fer bé.
Si anem la mercat en podem demanar de ja remullat , que sempre estarà al punt i així podrem fer una esqueixada ben refrescant. Qui és l'última?
INGREDIENTS:
2 tomàquets grans
1 tros de pebrot
1/2 ceba tendra
un tall de 100 grs de bacallà aprox.
olives blanques i negres
vinagre de vi negre
oli
Pelem la ceba tendra i la tallem a quadradets. La posarem en remull amb el vinagre fins que la cobreixi i la deixarem una bona estona, d'aquesta manera el gust no serà tan fort i no ens repetirà.
Esqueixem el bacallà, o sigui li traiem la pell i anem fent-ne trossos amb els dits. No cal que siguin trossos massa petits. El tasteu i si el trobeu encara massa salat el poseu en remull amb aigua una estona més.
Tallem el tomàquet i el pebrot a quadrats.
En un bol hi posem el tomaquet, el pebrot, la ceba amb part del seu vinagre i ho amanim tot bé amb un raig d'oli i ho remenem.
Per sobre hi posem el bacallà i les olives i ho tornem a amanir amb un atre raig d'oli. És un plat que no necessita sal perquè el bacalà i les olives ja en porten.
Bones, només una pregunteta...no es sobre el menjar :( pero esque faig una revista d'oci cultura alimentació i de més d'un petit poble.... i necessito una fotografia d'esqueixada de bacallà urgent i era per saber si em deixaves utilitzar la teva per posar-la en la recepta que publiquem al maig...moltes gracies!!!nose com enviar-te un mail privat..si em contestes aqui va bé!!!
ResponEliminaMarta
Hola Marta. I tant que et deixo, amb la condició que anomenis el meu bloc. Què et sembla? Un petó
ResponEliminafet!! gràcies!! ;)
ResponElimina