TENIM UN MANGO
Tenim un mango i no se l'ha menjat ningú encara i ja s'està posant madur. "Vas dir que te'l menjaries" "No, vas ser tu que vas dir que t'agradava", "Mira que ens va costar una pasta"... Atenció no us discutiu, fora el pànic! Aprofitem el mango encara que estigui una mica madur. Fem unes postres estupendes i fàcils com sempre.
INGREDIENTS:
Pasta de full congelada (en tindrem prou amb una quarta part del paquet, no la descongeleu tota)
1 mango
1 cullerada de mantega
4 cullerades de postre de sucre roig
1/2 llimona petita
4 maduixes
4 preses de xocolata
Encenem el forn al màxim per preescalfar-lo. Deixem la pasta de full fora del congelador perquè s'estovi una mica.
Pelem el mango i el tallem a trossos. Mireu d'aprofitar el suc. En una paella hi posem la mantega, els trossos de mango, el sucre i el suc de la mitja llimona. Ho deixem que es faci com una melmelada a foc mig.
Agafem la pasta fullada i quan s''hagi descongelat la tallem amb un ganivet ben esmolat a rectangles no gaire grans. Els posem en una plàtera uns quinze minuts a 200º.
Agafem les maduixes i les laminem.
Un cop traiem del forn les pastes els hi posem per sobre la melmelada de mango i a sobre o bé una maduixa laminada o bé un tros de xocolata. Ho tornem a posar al forn tres minuts i l'apaguem. La mateixa escalfor els acabarà de fer.
Els servim tebis, amb la xoxolata que s'haurà desfet una mica.