TENIM UN MANGO
Tenim un mango i no se l'ha menjat ningú encara i ja s'està posant madur. "Vas dir que te'l menjaries" "No, vas ser tu que vas dir que t'agradava", "Mira que ens va costar una pasta"... Atenció no us discutiu, fora el pànic! Aprofitem el mango encara que estigui una mica madur. Fem unes postres estupendes i fàcils com sempre.
INGREDIENTS:
Pasta de full congelada (en tindrem prou amb una quarta part del paquet, no la descongeleu tota)
1 mango
1 cullerada de mantega
4 cullerades de postre de sucre roig
1/2 llimona petita
4 maduixes
4 preses de xocolata
Encenem el forn al màxim per preescalfar-lo. Deixem la pasta de full fora del congelador perquè s'estovi una mica.
Pelem el mango i el tallem a trossos. Mireu d'aprofitar el suc. En una paella hi posem la mantega, els trossos de mango, el sucre i el suc de la mitja llimona. Ho deixem que es faci com una melmelada a foc mig.
Agafem la pasta fullada i quan s''hagi descongelat la tallem amb un ganivet ben esmolat a rectangles no gaire grans. Els posem en una plàtera uns quinze minuts a 200º.
Agafem les maduixes i les laminem.
Un cop traiem del forn les pastes els hi posem per sobre la melmelada de mango i a sobre o bé una maduixa laminada o bé un tros de xocolata. Ho tornem a posar al forn tres minuts i l'apaguem. La mateixa escalfor els acabarà de fer.
Els servim tebis, amb la xoxolata que s'haurà desfet una mica.
Això també va passar a casa nostra amb un mango i no n'hem tornat a comprar més! diuen que també és molt bo amb tàrtar de salmó o tonyina, jo no he provat mai però és una idea! :)
ResponEliminaQue postre tan bo, hola l'altre día vaig saber del teu blog en Divendres, be a part també et segueixo en La riera, ara segueixo miram les teves receptes
ResponEliminaFins aviat
Petons
Hola Alge, benvinguda ! Espero que passis per aquí sovint.
ResponEliminaBet i tant que és bó amb salmó el mango. Pots trobar-ho a l'amanida de salmó a l'abril 11
Hola! El postre del dia 30 em sembla molt bo, el probaré i et diré com m´ha quedat. aig enterar del teu blog l´altre dia a "Divendres". <et segueixo a "La Riera", ets molt bona actriu. FINS AVIAT
ResponEliminaMoltes gràcies Laura, ja em diràs quan ho provis. Sobretot que el mango sigui ben madur, i si no et queda tot desfet ho passes tot pel turmix. Un petó
ResponEliminaBon dia!!!
ResponEliminaUna idea fácil i que té molt bona pinta!! sobretot el de la rajola de xocolata! ummm!! m'encanta la xocolata!!
Petonet!
Està boníssim i és un postre molt fàcil. Petons Laura
ResponElimina